Disclaimer

Disclaimer
1.3 (25.71%) 7 votes

De informatie die je vindt op vergelijkwijs.nl is zorgvuldig samengesteld. Wij trachten de informatie regelmatig aan te passen. Wij proberen de verzamelde informatie zo accuraat mogelijk op weer te geven. Echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie. Voor eventuele fouten en afwijkingen aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Wij vergelijken geen producten of diensten. De vergelijkingen worden in alle gevallen gedaan door onze partner(s). Zodoende aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de vergelijkingen op onze website. Ook wanneer er sprake is van storing op de website, wat zorgt voor vertraging van de opgevraagde informatie, wordt er geen enkele aansprakelijkheid aanvaard.

Geen advies

Wij zullen nooit advies geven over verzekeringen en/of de inhoud. Dit zelfde geld voor energiecontracten en alle andere producten die je op onze website kunt vergelijken. De informatie op vergelijkwijs.nl is betrouwbaar en komt uit bronnen van diverse leveranciers. Indien er onvoorzien fouten staan in de informatie op onze website, kunnen wij hier op geen enkele manier aansprakelijk voor worden gesteld.

Vergoeding

Wij ontvangen een vergoeding per afgesloten verzekering, energiecontract of telecomabonnement. De vergoeding die wij krijgen is eenmalig en zal via onze partner lopen. In sommige gevallen ontvangen wij geen vergoeding voor de afgesloten verzekering. De vergoeding die wij krijgen zal nooit direct van de leverancier afkomen. Wij kunnen op geen enkele wijze de resultaten in de vergelijking beïnvloeden.

Producten en diensten van derden

Wanneer je via onze website wordt doorverwezen naar een leverancier, betekent dit niet dat wij de aangeboden producten of diensten aanbevelen. Over het bestaan van producten of diensten wordt door ons geen informatie verstrekt. Zodoende kunnen wij op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud op onze website. Het gebruiken van links is op eigen risico. De informatie die je vindt op website waarnaar verwezen wordt is door ons niet beoordeeld op zuiverheid, actualiteit of eerlijkheid.

Copyright

De copyright van onze website wordt ten alle tijden behouden door vergelijkwijs.nl. Alle rechten zijn door ons voorbehouden. Het is dan ook verboden om zonder toestemming materiaal uit onze website te kopiëren, publiceren of verspreiden.