Sim only

Gemakkelijk sim only abonnementen vergelijken via vergelijkwijs. Als je geen nieuwe telefoon nodig hebt is een sim only abonnement de beste keuze. Een sim only abonnement scheelt heel erg in belkosten. Wat gebruik jij per maand? Vul de vergelijker in met jou maandelijks verbruik en er wordt direct berekend welke aanbieder het goedkoopst is.

Sim only wat is dat?

Een sim only abonnement is de populairste abonnementsvorm voor telefoons. Voornamelijk komt dit omdat een sim only abonnement veel goedkoper is dan een normaal abonnement. Wanneer je een sim only abonnement neemt krijg je alleen een simkaart zonder toestel. Omdat je gebruik blijft maken van je bestaande toestel, scheelt dit erg veel in abonnement kosten.

Waarom sim only vergelijken?

Door sim only abonnementen te vergelijken kan je erg veel besparen op je maandelijkse belkosten. Een sim only abonnement is veel goedkoper als een normaal abonnement. Bij een sim only abonnement zitten geen toestel kosten want je kan de sim kaart gewoon in je huidige telefoon gebruiken. De vergelijking tool op onze website heeft altijd de meest actuele prijzen. Door te vergelijken heb je altijd de beste deal en de laagste prijs. Je kan vergelijken op basis van persoonlijke behoeftes waardoor je altijd een abonnement hebt dat aan jou wensen voldoet.

Waarom een sim only abonnement?

Wanneer je tevreden bent met je huidige telefoon en je geen behoefte hebt om een nieuwer toestel aan te schaffen, dan is overstappen op een sim only abonnement de beste keuze. Zo bespaar je op de kosten voor het aanschaffen van een nieuwe telefoon. De maandelijkse kosten voor een abonnement met telefoon worden altijd doorberekend. Daarom is het overstappen naar een sim only abonnement de beste manier om te besparen op je maandelijkse kosten voor een mobiel abonnement. Meestal is een sim only abonnement maandelijks opzegbaar waardoor je veel makkelijker kunt overstappen naar een andere provider. Bij een abonnement met een mobiele telefoon ga je vaak akkoord met een contract van 1 of 2 jaar.

Overstappen of verlengen

Wanneer je huidige contract is afgelopen, kun je kiezen voor elke provider. Je kunt er voor kiezen om naar een andere provider te gaan, of juist bij je huidige provider te verlengen. Zorg er wel altijd voor dat je abonnement actief is wanneer je deze verlengd. Op deze manier voorkom je ook dat je ineens meer gaat betalen voor je abonnement. Wanneer je zelf je sim only abonnement verlengd ga je vaak een nieuw abonnement aan met nieuwe voorwaarden. Wil je overstappen maar je huidige 06-nummer behouden? Die mogelijkheid is er altijd, deze is wettelijk geregeld. Wanneer je bij het afsluiten van een nieuw abonnement bij een andere provider kiest voor nummerbehoud, dan zal je nieuwe provider dit voor je regelen. Je hoort van hun wanneer je huidige contract wordt opgezegd en wanneer je nummer overgaat op je nieuwe abonnement.